Galleriet i september 2022

Forgreninger
-en udstilling af Rie Brødsgaard

Den 3. september, kl. 14-16, er der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby, på udstillingen ”Forgreninger” af Rie Brødsgaard. Kunstneren vil være til stede denne dag. Alle er velkomne og vi byder på et lille glas.

I alle Rie Brødsgaards billeder er udgangspunktet naturen. I stort set alle hendes billeder ses træer og grene, som også kan ses som rødder eller forgreninger i vandløb. Derfor udstillingens titel ”Forgreninger”.

I nogle af Rie Brødsgaards billeder står forgreningerne sorte og knivskarpe, i andre mere som en skygge eller næsten usynlige og er med til at give gode kontraster og et godt spil mellem det lyse og det mørke og er med til at gøre billederne interessante og levende. Dette er både i de figurative og abstrakte billeder og lader det op til beskueren at fortolke de enkelte billeder.

På udstillingen vil der være malerier, både figurative og abstrakte, og mixed media billeder, hvor der også er syet med tråd/garn, som er med til at give billederne en ekstra dimension.

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale.

Sidste udstillingsdag er d. 28. september

 

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.