Galleriet i november 2022

Fortegnede fortællinger
– en udstilling af Jette Isaksen

29. oktober, kl. 14-16 er der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby, på ”Fortegnede fortællinger” – en udstilling af Jette Isaksen. Kunstneren vil være til stede denne dag. Alle er velkomne og vi byder på et lille glas.

Jette Isaksen er uddannet tegner/grafiker fra Designskolen Kolding og denne baggrund ses tydeligt i hendes billeder, der har et meget grafisk udtryk og hvor hendes personlige streg kommer til udtryk.

Udstillingen vil hovedsalig bestå af papirarbejder, men også billeder på lærred. Alt er en forfriskende mellemting mellem maleri, tegning, grafik og collage. Hendes streg er fri og spontan.
Uanset typen billede, så kan alle billederne beskrives som poetiske er på samme tid både abstrakte og figurative, moderne og nostalgiske. Billederne er fyldt med detaljer, men samtidig lette og enkle.
Jette Isaksen arbejder helt bevist med disse modsætninger.

Connie Boe Boss, der er skribent på Kunstavisen og har coboboblog har bl.a. skrevet:
Det personlige formsprog
Jette Isaksens streg kan beskrives som fin og fortællende – og så er den også meget personlig. At hun er uddannet indenfor det grafiske felt, fornemmes tydeligt, samtidig med at hendes kunst bestemt ikke er ”illustrationer”.
Hun arbejder intenst med, at værket skal fungere. Det skal balancere og samspillet mellem linjer, lys, farve og form skal på plads, før hun anser det for færdigt. Nogle kan tænke at det da ser let nok ud, nærmest naivistisk, barnligt; men hvert enkelt billede er en demonstration i sikker, æstetisk komposition og det er her jeg synes Isaksen er allerstærkest: Kompositorisk. Det er som om du, når du ser et af hendes værker, kan se, at ”ja – det kan lige præcis kun være på denne måde – det er helt, helt rigtigt!”.

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale.
Udstillingens sidste dag er d. 24. november

 

 

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.