Galleriet i april 2022

Tegneseriekunst i Valby

Lørdag d. 2. april kl. 13-16 er der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby, på en udstilling, hvor tegneserier er omdrejningspunktet.

Udstillingen sker i samarbejde med Valby-forlaget, E-voke, som udgiver tegneserier i Danmark – både de klassiske europæiske, men også fra lande som USA, Argentina, Chile m.m.

Denne dag vil indehaverne af E-voke, Lea M. og Lars E. Christiansen være til stede. Det samme vil Martin Andersen, dansk tegneserietegner, være. Vi byder på et lille glas og alle er velkomne.

De to indehaver af forlaget E-voke, Lea og Lars, har baggrund som cand.scient.bibl. fra Københavns Universitet og Karls Universitetet i Prag, Tjekkiet. Efter studiet etablerede de i 2018 forlaget E-voke, som med succes udgiver en lang række tegneserier og graphic novels. De finder flotte og fantastiske historier i et væld af genrer og af store navne, som f.eks. Corben, Serpieri og Manara, som udgives som danske album.

E-voke har blandt andet også udgivet danske Martin Andersens debutantværk, ”Radio 101,3”, som er en smuk graphic novel med en fortælling i flere lag. Tegningerne er ikke som tegneserietegninger er flest, men har en helt anden dimension og er mere kunstneriske. Debutværket er fra 2021 og har fået flere fine anmeldelser.

Udover et bredt sortiment af tegneserier vil der på udstillingen være indrammede forskellige tegneseriesider og indrammede, nummererede og store tryk af tegninger af Pierre Wininger. Der vises også indrammede originaltegninger af Martin Andersen og køber du et eksemplar af “Radio 101,3” kan du få den signeret ved udstillingens åbning

I udstillingsperioden vil galleriet have ekstra åbent:
2. april kl. 13-16
4. april kl. 13-17
5. april kl. 13-17
6. april kl. 13-17
7. april kl. 13-17
8. april kl. 13-17
9. april kl. 10-13

 

 

 

 

 

 

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.