Trine Lund

Info

Trine Lunds billeder er abstrakte og flertydige, og inspirationen er fundet i hverdagens omgivelser. Det kan være en skygge eller en klud som er udgangspunktet for et nyt billede. Hun arbejder med alt fra papir, lærred og selvdesignet stof til vådservietter. Hun lader materialerne tage styringen og sammensætter dem til helt nye indtryk med den rå skønhed der ligger i det ufærdige og uforståelige.
Hendes billeder har en grafisk klarhed, et næsten blufærdigt mådehold og en både følsom og sensibel omgang med farver og linjer. Her finder man en ro og balance, der næsten er japansk i sin karakter. Hvis man nogensinde har læst Østens Haiku digte, har man et stikord til, hvordan Trine Lunds billeder kan sanses.
Billederne på papir er indrammet i snedkerfremstillede massive trærammer og får billederne til at fremstå endnu stærkere i sit udtryk.
Trine Lund har en baggrund fra kommunikationsbranchen og har været etableret kunstner i mere end 10 år. Hun har været repræsenteret på gallerier i Århus og København og optaget på den censurerede Kunstnernes Påskeudstilling i Århus i 2012, 2017 og 2018.

ART FOR FUTURE HAR FLERE VÆRKER AF DENNE KUNSTNER. FOR INTERESSE KONTAKT GALLERIET.

Info

Viser alle 3 resultater

 • Trine Lund

  Trine Lund – 144.31

  3.000,00 DKK Tilføj til kurv
 • Trine Lund

  Trine Lund – 144.33

  5.500,00 DKK Læs mere
 • Trine Lund

  Trine Lund – 144.34

  6.000,00 DKK Tilføj til kurv
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.