Susanne Flodgaard

Info

Susanne Flodgaard har mange års erfaring som billedkunstner. Hendes billeder bliver til i en stadig stræben efter nysgerrigt at udforske og eksperimentere med farver, teknikker og metoder. Fordybelse, æstetik og et godt håndværk er essentielt for hende.

Man finder tre spor i Susanne Flodgaards billedunivers – nemlig oliemaleriet, papirværker med mixed media og grafikken. Oliemalerierne bliver til ved, at oliemalingen lægges på lag på lag – i mange lag. Værkerne kommer på den måde til at fremstå meget stoflige.

I sine mixed media og grafiske værker, eksperimenterer og bruger Susanne Flodgaard sine selvudviklede teknikker, hvor stofligheden og sanseligheden i udtrykket igen fremkommer. Hun arbejder ofte i serier, som giver mulighed for at lade sig inspirere undervejs i den kreative proces.

Kunstskribent Connie Boe Boss skriver: ”Susanne Flodgaard værdsætter det æstetiske og harmoniske, i kunsten såvel som i livet. Dét, hendes hænder skaber, er altid udtryk for en afdæmpet æstetik uden larm, en særlig, fin skønhed, fremkommet ved vedholdende arbejde. Formsprog, symbolik og farveholdning vidner om, at det er et værk af Susanne Flodgaard”.

Susanne Flodgaard har et utal af udstillinger bag sig i såvel indland som udland.

Censurerede udstillinger:

Kunstforeningen Limfjordens Censurerede Efterårsudstilling. 2023, 2019, 2017, 2016, 2010

Kunst – og Kulturstedet Mississippi. 2021, 2017

Susanne er medlem af Fyns Grafiske værksted & Kunstnersammenslutningen ”Vestjydske kunstnere”.

Info

Viser alle 14 resultater

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.