Rikke Storm

Info

Som kunstner arbejder Rikke med mange forskellige medier, materialer og metoder som fx litografi, kobbertryk, collografi, tegning, maleri og tekstilkunst. Ofte er det motiver og stemninger fra hverdagen som er afsæt for hendes værker.

Litografi (stentryk)
I de litografiske værker arbejdes ofte med en detaljerede gengivelse af virkeligheden, og stemninger skabes via lys og skygge. Motiverne findes i hverdagens omgivelser eller på rejser rundt omkring i verden. Rikke har selv trykt alle sine litografier og arbejder kun med små oplag af 8-16 stk.

Collografier (paptryk)
I de collografiske værker arbejdes intuitivt med kompositioner. Gennem brug af både velkendte og abstrakte former skabes små fortællinger i et fabulerende og ofte humoristisk univers. Motiverne bevæger sig fra figurativt/illustrativt til det helt abstrakte. Alle collografier er unikke og findes kun i et tryk.

Rikke Storm er uddannet arkitekt/designer fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole og har siden arbejdet som designer på nogle af landets førende designbureauer. De seneste år har hun haft sin egen praksis storm:goto som arbejder med en bred vifte af designløsninger. Ved siden af sit virke som designer har Rikke altid arbejdet med kunst og de sidste 5 år har hun været på Holbæk Kunsthøjskoles grafiske værksted om sommeren.

ART FOR FUTURE HAR FLERE VÆRKER AF DENNE KUNSTNER. FOR INTERESSE KONTAKT GALLERIET.

Info

Viser alle 42 resultater

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.