Rasmus Svarre

Info

Rasmus Svarre er uddannet cand.mag. i visuel kultur ved Københavns Universitet, og har modtaget arbejdslegater fra Statens Kunstfond flere gange for sit kunstneriske arbejde.
Han arbejder både som billedkunstner og illustrator, det sidste i form af billedbøger.
Med billedbøgerne har han haft samarbejder med forfattere så som Merete Pryds Helle, Peter Mouritsen, Oscar K, og filosoffen Anders Fogh Andersen.
I sine malerier har Rasmus Svarre over flere år skabt et personligt udtryk med en særlig nordisk sensibilitet af mørke og surrealisme. Han arbejder primært på papir med akvarel og blæk. Værkerne har få farver og simple motiver. Han kan lide det enkle og monokrome. Rasmus Svarre er således tiltrukket af at fremkalde stemninger og ikke-realistiske motiver. Landskaberne er derfor ofte semi-abstrakte og antydede. Hertil bruges de transparente kvaliteter ved akvarel og blæk, som er gode til at antyde drømmende stemninger.
Rasmus Svarre er opvokset på landet, på Sydsjælland, med skoven som nabo, og naturen har altid virket voldsom på ham; smuk og skræmmende på samme tid. “At træde ud eller ind i naturen er som at træde ind i garderobeskabet i Narnia, hvor man pludselig får en anden virkelighed tæt på”.

Info

Viser alle 20 resultater

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.