Olav Johannisson

Info

Der skulptureres i sten, ler, bronze og senest også i træ, og i størrelser varierende fra et par hundrede gram til tre tons. Og der udstilles på messer og markeder, i ind- og udland, på gallerier og i kunstforeninger, censureret og ucensureret, og i forhaver og baghaver. Der laves bestillingsopgaver (Farumsøsti) og til det frie marked. Og så males der, og undervises i div. billedkunstneriske discipliner.
I stenene er der ofte taget udgangspunkt i former fra vores forfædres stenredskaber: dolke, økser mm., med deres umådelig elegante og stramme i linjerne, og den historiske anknytning og vingesus giver for mig en ekstra dimension. Og de rejses som torsoer.
Ler skulpturerne tager mere eksplicit udgangspunkt i mennesket/kroppen, og er mere naturalistiske om end med en ekspressiv og mere rå fremtræden.
Malerierne har for det meste også referencer til mennesket og noget arkaisk, sakralt og/eller samfundsrelateret. En nyere serie er lavet med inspiration fra vor natur/naturen. Og fremstår som mere eller mindre abstraherede landskaber.

ART FOR FUTURE HAR FLERE VÆRKER AF DENNE KUNSTNER. FOR INTERESSE KONTAKT GALLERIET.

Info

Viser et enkelt resultat

  • Olav Johannisson

    Olav Johannisson – 120.54

    1.500,00 kr. Tilføj til kurv
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.