Ljudmila Vodopic

Info

Ljudmila Vodopic har afgangseksamen fra Kunstskolen i Sarajevo fra grafisk linje i 1989. Efterfølgende uddannet som journalist i 1991. I dag arbejder hun som professionel billedkunstner med eget værksted og kursusvirksomhed, hvor hun underviser elever på skiftende hold.
Hun fik sit gennembrud i 2005 og har siden udstillet på flere gallerier, i mange kunstforeninger, kulturhuse og hos offentlige- og private institutioner i Danmark, Sverige og Spanien.
Ljudmila Vodopics verden er farver, musik og linjer. Hun maler en refleksion af sin virkelighed, hvor inspirationen bl.a. hentes fra musik, mennesker, drømme og bøger. Mulighederne står vidtåbne. Især farvekompositionerne på store lærreder, farver som mødes og blander sig og efterlader sig overgange og kanter, som igen skaber imaginære verdener, holder hun meget af. Musikken inspirerer hende på mange måder, hun spiller også selv.
Ofte arbejder Ljudmila i serier, hvor det grafiske udtryk ofte kommer til sin virkelighed. Hun arbejder med mange forskellige former for materialer, bl.a. olie- og akrylmaling, tusch, kridt og kul og oftest på lærred, men også papir bliver ind imellem taget i brug.
Ljudmila Vodopic ved sjældent, hvorledes værket skal tage form. Det er denne forudsigelighed, der fascinerer og er med til at give hende det livsindhold, som kunstner og kvinde, som hun sætter så stor pris på.
“Kun når jeg maler, bliver jeg fri. Kun der følger jeg at jeg rigtig eksisterer. Man fanger en streg, befinder sig i øjeblikket hvor noget sker, en energi indfinder sig og det er en utrolig lukke. Jeg tænker ikke i genrer og arbejder mere ud fra impulsivitet end fastlagte udviklingsplaner. Så jeg er ikke meget for at sætte en kategori på billederne.
Kunsten behøver ikke altid være spekulativ og alvorlig, der skal også være plads til spontanitet og humor. Kunsten er en bevægelse, der følger et menneske gennem en udviklingsproces og det skal maleriet kunne rumme”, udtaler Ljudmila Vodopic.

ART FOR FUTURE HAR FLERE VÆRKER AF DENNE KUNSTNER. FOR INTERESSE KONTAKT GALLERIET.

Info

Viser alle 6 resultater

 • Ljudmila Vodopic

  Ljudmila Vodopic – lju51

  3.000,00 DKK Læs mere
 • Ljudmila Vodopic

  Ljudmila Vodopic – lju69

  4.000,00 DKK Tilføj til kurv
 • Ljudmila Vodopic

  Ljudmila Vodopic – lju70

  4.000,00 DKK Tilføj til kurv
 • Ljudmila Vodopic

  Ljudmila Vodopic – lju71

  3.500,00 DKK Tilføj til kurv
 • Ljudmila Vodopic

  Ljudmila Vodopic – lju72

  8.000,00 DKK Tilføj til kurv
 • Ljudmila Vodopic

  Ljudmila Vodopic – lju73

  8.000,00 DKK Tilføj til kurv
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.