Kirsten Schultz Hansen

Info

Kirsten Schultz Hansen skaber abstrakte landskabsbilleder, klippet i papir og malet karton. Hun begiver sig ind i grundmaterialets illusioner af jord, ler og sten og sammensætter brudstykker til fortællinger om natur, himmel og hav – og menneskelig eksistens. 

Der er langt til horisonten og højt til himlen i motiverne og de mennesketomme landskaber er set fra fugleperspektiv. Udtrykket er meditativt og processen slowart fra papirets tilblivelse til det færdige billede.

Kunstneren har sit afsæt i musikkens univers. Hun er uddannet på Musikkonservatoriet og på Odsherred Teaterskole og hun har arbejdet som operasanger, sangpædagog og sceneinstruktør.
I 2022 startede et spændende samarbejde med kunstmaler Rasmus Hagedorn-Olsen, hvis originale papirprint fra hans tidlige værker og malede kartonbaggrunde Kirsten Schultz Hansen fik adgang til at om-konstruere.

“De pointillistiske print med mundblæst airbrush giver mig følelsen af at kunne fornemme luften som atomer og se støvpartikler danse i lyset. Materialets dybde, enkelhed og transcenderende klarhed inspirerer mig til at skabe en samklang mellem menneskets indre og ydre landskaber.”

Kirsten Schultz Hansen havde sin første soloudstilling på Museet for Papirkunst fra 26.08 – 02.11. 2023

Info

Viser alle 24 resultater

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.