Næste udstilling

Næste udstilling

"Forestillinger"

-en udstilling af Rikke Storm, Jette Isaksen og Charlotte Westerlund


 

Forestillinger

-en udstilling af Jette Isaksen, Charlotte Westerlund og Rikke Storm.

 

Lørdag d.31. oktober kl. 13-16 er der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevsvej 142, Valby.

Det hele begyndte på grafikværkstedet på Holbæk Kunsthøjskole, hvor de tre mødte hinanden. Den fælles passion for grafikken har nu igennem flere år været omdrejningspunktet for deres fællesskab. Med denne udstilling viser de med hver deres individuelle arbejdsmetode og udtryk, hvordan man kan komme vidt omkring i den grafiske verden.

 

Alle tre kunstnere vil være til stede ved ferniseringen og der bydes på et lille glas.

 

 

Jette Isaksens skæve billedunivers er legende, undersøgende og foranderligt.
Billederne kan umiddelbart virke søde, humoristiske og fantasifulde, men ved nærmere bekendtskab gemmer der sig ofte noget mere alvorligt eller melankolsk under overfladen. Selvom Jette arbejder med flere forskellige teknikker og udtryksformer, ender de forskellige værker alligevel med at have en rød tråd og genkendelighed over sig. 
Jette Isaksen siger: ”Mine billeder er allesammen små forestillinger, der afspejler den verden og det liv der omgiver mig eller foregår i min fantasi - bevidst, men allerhelst ubevidst – det bedste er når jeg føler at billederne ligesom laver sig selv”

 

 

Mennesket er altid i centrum i Charlotte Westerlunds værker: Stærke portrætter i sort og hvidt, stemningsbilleder fra scenekunstnernes omklædningsrum før forestillingen eller modedronninger i ekstravagante monderinger: En forestilling af elegance og dekadence. Charlotte Westerlund arbejder med monotypier, som er unikke grafiske tryk, hvor kontrasten mellem den dybe sorte og det hvide papir skaber drama og spænding i værkerne.

 

 

Rikke Storm arbejder ofte meget intuitivt med sine collografiske kompositioner. Gennem brug af både velkendte og abstrakte former skabes små fortællinger i et fabulerende og ofte humoristisk univers. I de seneste værker er der ”showtime” i galleriet, som er omdrejningspunktet for scenen. Her udstilles objekter: fine antikke krukker, skulpturer, pølser og andre hverdagsobjekter i én skøn pærevælling. Og publikum strømmer til. Det er vanskeligt at skelne beskueren fra de udstillede objekter. Krukker med øjne kigger på krukker. Og hunden er med. Og med et selvironisk glimt i øjet stilles det åbne spørgsmål: Hvornår er noget kunst og hvem skabes kunsten for?

 

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale
Udstillingens sidste dag er d. 26. november

Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, 2500 Valby. Ring: +45 27105065. Email os: art@art-for-future.com

Copyright @ All Rights Reserved