Mens vi venter

Mens vi venter... - en udstilling af Marck Fink

Mens vi venter ...

– en udstilling af Marck Fink

 

Marck Finks værker er fulde af forunderlige historier fra den nære verden. Billederne rummer mange af livets facetter. Fra vugge til grav, livet og drømmene derimellem. Han finder inspiration i dagligdagen, i de små og nære ting, i refleksioner over motiver der tiltrækker ham, i grafiske fragmenter og strukturer, i trykte publikationer, på internettet samt i sit eget fotografiske materiale fra en hverdag som ung familie i København.


Der var fernisering d. 4. marts 2017 kl. 14-16 i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby. Kunstneren var til stede.


Marck Fink kan sit maleriske håndværk. Billederne er gennemarbejdede og bærer en usædvanlig følsomhed. Han er i en konstant søgen efter symboler og ikoner fra fortid og nutid, som kan indgå i værkerne. Hans billedfortællinger skabes bevidst og ubevidst i arbejdsprocessen i et langt, dynamisk flow hvor forhindringer og søgen efter nye malertekniske veje alt sammen er med til at skabe billedet. Marck har en lang række udstillinger bag sig, både i gallerier og kunstforeninger.