Memory Lane - en udstilling af Beth Mohr

Memory Lane - en udstilling med Beth Mohr

Memory Lane

-en udstilling af Beth Mohr


D. 4. november kl. 14-16 var der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby, på udstillingen ”Memory Lane” af Beth Mohr. I denne udstilling var længslen efter barndommens uforglemmelige minder et centralt omdrejningspunkt.

Kunstneren vare til stede ved ferniseringen.


Begreber som erindring, længsel og tid er centrale elementer i Beth Mohrs billeder. Hun tilstræber i sit motivvalg, teknik og sanselighed i maleriet, at åbne døren til beskuerens egne erindringer og længsler.


Beth Mohrs malerier repræsenterer det voksne menneskes længsel efter denne fortid. Malerierne fremstår som indbegrebet af lykkelige erindringsglimt. Sommerferieoplevelser med strandliv hvor solen altid skinnede, besøg i en bedstemors stue med blomster i vindueskarmen og støvet dansede i solstrålerne mellem tynde gardiner. Vintre med sne i mandshøje driver og regnvejrslege med en pind som skib i en vandpyt. Voksenlivets fortabte tid.


Lad os dvæle et øjeblik. Ved Beth Mohrs værker – og se om vi i mødet med værkerne for en kort stund kan genopleve den fortabte barndoms selvforglemmende øjeblikke.


Beth Mohr er udannet på Art & Design, Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam, 2015.

Det Jyske Kunstakademi, 2014

Medlem af BKF.


Udstillingens sidste dag er d. 30. november