ArtDesign VAN GODT

ArtDesign VAN GODT - en udstilling med Kathrine van Godt


ArtDesign V A N G O D T

-en udstilling af Kathrine van Godt


D. 5. maj var der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby, på udstillingen ”ArtDesign VANGODT” af Kathrine van Godt. Selvom kunstneren mest er kendt for sine Pig Arts indeholder udstillingen også malerier.

Kunstneren var til stede ved ferniseringen, hvor hun gladelig fortalte om inspirationen til både billeder og skulpturerne.


Det er materialerne der er omdrejningspunkt for udtrykket i kunstnerens arbejde, både når det gælder figurerne og malerierne. Begge dele går under betegnelsen mixed media.  Hun arbejder med eksperimenterende teknikker, går på opdagelse i materialet og forsøger at tænke nyt og sætter tingene sammen på sin helt egen måde.

At billedkunsten flettes sammen med tekstil og design ses i malerierne, der ofte har et stofligt og sanseligt-udtryk med grafiske streger.

Pig Arts er unikke bemalede grisefigurer med accessories og har hver især sin egen historie. Når hun skaber sine Pig Arts, går hun på opdagelse i alverdens mærkværdige og skønne materialer for at skabe den unikke historie. Du kan se på figuren, lade øjet nyde eller blot undres, men den opmærksomme vil kunne få øje på de finurlige ledetråde og budskaber.

Hvor var Danmark i dag, hvis vi ikke havde haft svin! Og hvem er i virkeligheden svinet?

Er det dyret eller mennesket?

Kathrine van Godt har adskillige udstillinger bag sig og har solgt til både ind- og udland.