Christina Elvira Godsk

Christina Elvira Godsk


Christina Elvira Godsk


Into The Woods And Out

-en udstilling af Christina Elvira Godsk

 

​ D. 1. juni kl. 13-15 er der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby, på udstillingen ”Into The Woods And Out” af Christina Elvira Godsk. Hendes billeder tager udgangspunkt i menneskets eksistentielle valg og tilstande gennem et stærkt narrativ udtryk.

Kunstneren vil være til stede ved ferniseringen. Vi byder på et lille glas og alle er velkomne.

 

Christina Elvira Godsk arbejder med naturen som et symbol på balance, en drøm om det perfekte, det naturlige.  Naturen indeholder det hele -fra liv til død- og dermed også alt deri mellem. Udstillingen ”Into The Woods And Out”, er fortællinger om det der gør os til menneske, om at holde fast i det –eller fjerne sig fra det.

Med et ukonventionelt sind og et stærkt fokus skaber hun et visuelt narrativ af refleksion over livets mange aspekter, kendte som ukendte.

 

Christina Elvira Godsk er inspireret af et grafisk udtryk, farver, mønstre og fortællinger. Hun bruger et figurativt og naivt formsprog, som har en lighed med Street Art, ekspressionisme og Art Brut (rå ubearbejdet kunst)

 

Poul Brasch – skribent ved Kunstavisen har bl.a. skrevet følgende om kunstneren:

"Christina Elvira Godsk maler denne psykiske- som fysiske tilstand på en ganske let, ubesværet og visuel stærk måde.  Kvaliteten er netop, at den kunstneriske udførelse fremstår enkelt, grafisk, æstetisk med stor dekorativ værdi.  Billedsproget er særegen. Christina Elvira Godsk er menneske kender. Så meget nerve i billederne, og det på sådan en tvetydig måde. På en og samme tid kan de fremstå introvert, blufærdige, det stille dybe vand og så pludselig, pågående opmærksomheds krævende, med så meget på hjerte.

 

 

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale

Udstillingens sidste dag er d. 27. juni


Copyright @ All Rights Reserved

Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, 2500 Valby. Ring: +45 27105065. Email os: art@art-for-future.com