Galleriet i november 2021

As You Like It
-en udstilling af Ingeborg Rørbye

Fredag d. 29. oktober kl. 15-17 er der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, 2500 Valby, på udstillingen ”As You Like It” af Ingeborg Rørbye. Kunstneren vi være til stede denne dag. Alle er velkomne og vi byder på et lille glas.

Ingeborg Rørbye maler figurativt og hvert billede er en fortælling. Hun er blevet undervist af billedkunstnerne Anders Moseholm, Jette Gejl og Bjørn Pierri Enevoldsen.

Hun har flere gange været repræsenteret på censurerede udstillinger.
Hun har gennem flere år været knyttet til et eller flere gallerier og er medlem af kunstnergrupperne K2 (Københavnske kunstnere) og NewYorkerne, samt formand for foreningen Kunst2100.

De fleste af Ingeborg Rørbyes billeder er malet med olie på lærred, men på denne udstilling vil der også være nogle af hendes små assemblager.

I bogen ”101 kunstnere” fra 2010 skrev Kunstavisens redaktør Tom Jørgensen:

”Der er inspiration fra såvel Gerhard Richter som Edward Hopper i Ingeborg Rørbyes billeder, som er præget af stærke lys/skygge-effekter, dramatiske beskæringer og overraskende synsvinkler.

Der er imidlertid hos Rørbye en anderledes, mere forsonende og varm humor, og det er uden tvivl denne medmenneskelighed, der sammen med en stor portion visuel fantasi og fortællelyst gør hende til en meget spændende kunstner.”

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale

Udstillingens sidste dag er d. 24. november

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.