Galleriet i januar 2023

“Fragmenter af drømme”
-en udstilling af Sonny Schneider og Marck Fink

Fernisering d. 7. januar kl. 14-16. Alle er velkomne.

Marck Fink og Sonny Schneider har arbejdet flittigt det sidste års tid for at få en fællesudstilling op at stå.
Det er første gang de to kunstnere laver fernisering sammen og det er der kommet en spændende udstilling ud af som bærer titlen “Fragmenter af drømme”.

Marck Fink arbejder med figurativt oliemaleri. Han maler sideløbende på flere forskellige serier, men tager ofte afsæt i lokalområdet, hvor han med ekspressive strøg fortolker og skaber drømmende universer, fyldt med menneskelige aftryk, men uden menneskets tilstedeværelse.

Marck har arbejdet med maleri de sidste 20 år, hvor han har udstillet på gallerier, i kunstforeninger og på kunstmesser i ind- og udland.

Marck har atelier på Islands Brygge.

Sonny Schneider arbejder med skulptur.

Udtrykket er ofte konstellationer af absurde scenerier der udspiller sig i en parallel verden. Med udgangspunkt i naturen og dens mange elementer integreres formen med den menneskelige og dyriske karakter.

Sonny har deltaget på flere censurerede udstillinger, senest på KE2021, har drevet galleri og værksted igennem 10 år og arbejdet kunstnerisk med tegning og maleri samt skulptur igennem de seneste 20 år.

Udstillingen “Fragmenter af drømme” kan opleves hos Galleri Art For Future, Vigerslevvej 142, 2500 Valby, med fernisering lørdag d. 7. januar fra 14.00-16.00

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale.
Udstillingens sidste dag er d. 1. februar

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.