Galleriet i januar 2022

”Stille-ben”
– en udstilling af Lasse Osv

Årets udstillingsrække, i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, Valby, åbnes med udstillingen ”Stille-ben” af Lasse OSV. Der er fernisering d. 8. januar kl. 13-16. Alle er velkomne, men vi overholder naturligvis de coronarestriktioner der er gældende på dagen.

Lasse Osv arbejder med en lang række materialer, arbejder både på lærred, træ og papir med akrylmaling, oliekridt og spraymaling altid har været en stor del af hans værker. Han er bestemt ikke farveforskrækket.
Hans arbejde har gennemgået forskellige perioder og har ændret sig lidt gennem årene. Han leder altid efter at prøve nye ting for at udvikle sin egen stil. Lige nu er hans fokus på nutidige stilleben og mærkelige portrætter. På denne udstilling vil hovedvægten dog være på stilleben.
Lasse Osv (Osv er forkortelse for ”og så videre “) er en dansk samtidskunstner med rødder i bykunstscenen.
Som et produkt fra 80’erne er han stærkt påvirket af de grafiske kunstværker, han kan finde i tegneserier, videospil, skategrafik, tegnefilm og graffiti.
Lasse Osv har kun været repræsenteret hos Galleri Art for Future siden oktober 2021 og er dermed en af galleriets nyeste kunstnere. Kom og vær med til at se hvad han kan.

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.