Galleriet i september 2024

”De mange ansigter”
-en udstilling af Steen Berg Hansen

Lørdag d. 7. september, kl. 14-16, er der fernisering i Galleri Art for future, Vigerslevvej 142, 2500 Valby, på udstillingen ”De mange ansigter” af Steen Berg Hansen. Kunstneren vil være til stede denne dag. Alle er velkomne og vi byder på et lille glas.

 Steen Berg Hansens billeder er fyldt med ansigter, finurlige og fulde af fantasi og hvert enkelt med sit helt eget udtryk. I hvert billede bliver der spillet på kontraster i både form og farver, der er det groteske, der er både humor og alvor og hvert billede har sin helt egen fortælling.

Udstillingen består af både malerier, tegninger og opbyggede træmasker. Der er smæk på farverne og fortællingerne og det bliver en fest at gå på opdagelse i hvert værk.

Steen Berg Hansen skriver selv:

“Ansigtet igen igen. Forvredet. Jeg forsøger at tvinge motivet væk fra masken, men hånden finder igen tryghed i repetitionen, og tegningen af ansigter flyder frit. Jeg kan ikke lade være. De mange ansigters små vinkler og skævheder gør dem forskellige, og jeg har aldrig set lige netop dette før. Hvad laver hun? Hvor skal han hen? Hvad er historien bag? Hov; der er også en hund… og en fugl! Næ, vent…3 fugle!! Og en kat og en bjørn og en skildpadde og krokodiller og….! Der er meget, og det vil ud, og situeres imellem latterligt små huse, sammenbundne med trapper, potteplanter og kaos!!! Kaos er der nok af. Infodemens!!

Måske vil det skæres i træ?? Jo, det vil det godt, men masken vil i centrum igen. Jeg er magtesløs. Jeg repeterer for mit eget velbefindende, i kunstens lænker lagt lunt til rette. Og jeg nyder det. Tænker primært på at tegne og male, og hvert et stykke papir jeg møder krusse-dulles til. Farver og former flikkes sammen til fabelverdener, fulde af fantasi og spørgsmål der kræver forklaring. Eller hvad?? You call…

Jeg selv er blevet forladt af tyngdekraften, og svæver hastigt videre, væk, videre!”

”De mange ansigter” kan ses onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale.

Udstillingens sidste dag er d. 2. oktober.

 

 

 

Galleriet er åbent onsdage og torsdage kl. 13-17 eller efter aftale (bare ikke i juli)

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev